keskiviikkona, heinäkuuta 24, 2013

Jalkapalloviihteen parissa


Gamla Ullevi on näyttämö jossa naisten jalkapallon EM-kisat pelattiin kesällä 2013. Uusi stadion, jonka nimeksi on annettu "vanha". Hmmm. Ehkä ruotsalaiset osaavat selittää tämän erikoisen nimeämiskäytännön?

Göteborgin stadion tarjosi erinomaisia pelejä, vaikka Suomen esitys jäikin vähän vaisuksi. Odotukset jatkopeleihin pääsystä olivat suuret, joten pettymys oli selvä. Kaikesta huolimatta hienoa, että Suomi ylipäänsä on mukana EM-kisoissa. Miesten puolellaan tästä voi vain haaveilla.



Kisojen finaali on tätä kirjoitettaessa vielä pelaamatta ja näyttää siltä että kisäemännät jäävät sen ulkopuolelle. Saksa johtaa vielä 1-0 viimeisen kympin alkaessa. Tekeekö Ruotsi lopussa "ruotsit"?

Saksa "tökkäsi" yhden maalin ja siirtyi johtoasemaan. Ruotsi teki myös omansa, mutta hyökkääjä oli aavistuksen paitsiossa ja maalia ei hyväksytty. Kaikesta huolimatta Ruotsilla on lopussa ollut maalintekotilanteita yllin kyllin. Vain se maali uupuu.

Kesälomalla naisten EM-kisat ovat tuoneet viihdettä tälle rintamalle, koska muita kisoja ei ole ollut tarjolla. Eikä ollenkaan huonoa katseltavaa. Tämän lisäksi loman jalkapalloviihdykkeenä on toiminut FIFA 13 PS3-versiona. Peli ilmestyi kauppoihin alennetulla hinnalla, joten tartuin tilaisuuteen. Ja onhan tuo ihan loistavaa pelattavaa isolla näytöllä. Kaikki elementit ovat kohdallaan.

Näissä merkeissä jatketaan heinäkuun viimeinen lomaviikko - jalkapalloviihteen parissa.


UEFA WOMEN'S EURO: SWE - GER 0-1 80:00

Edit: Lopussa aina Saksa voittaa.

Ei kommentteja: