keskiviikkona, lokakuuta 17, 2007

Syyslomaviikko

Koululaisten syysloma karsii viikolta muutamia harjoituksia ja näin tulee eräänlainen lepoviikko. Ihan hyvään saumaan pieni kevyempi jakso.

Harjoitusten suhteen on nyt päästy tasapainoiseen rytmiin. Jääharjoitukset, lajiltaan vaihteleva sali ja uintituokio - Joona on tyytyväinen näihin. Hauskuus säilyy, kaikissa käydään ja mitään ei ole liikaa.

Tulevan kauden jalkapallokupletti ratkesi kun ikäkausikarsinnoista tuli viime viikolla kirje. Joona ei mahtunut joukkueeseen, joten ratkaisu asiaan tuli kuin itsestään - ja helpottavasti. Kaksi lisäharjoitusta viikossa talvella olisi ollutkin liikaa.

Kaukajärven joukkueesta Otto ja Santeri siirtyivät toiseen perustettavista joukkueista. Hieno homma. Ikäluokasta tehtiin kaksi joukkuetta - Schalke ja Stuttgard - joissa on nyt yhteensä 28 poikaa. Karsinnan 41 tämän ikäluokan yrittäjästä 13 jäi siis tällä kertaa ilman joukkuetta. Yksi joukkueellinen siis...

Ensi kesänä luultavasti jatketaan palloilua kaupunginosajoukkueessa ja poika oli tähän ratkaisuun ihan tyytyväinen. Vaikka Bremenin kehitysryhmä oli kesällä hieno kokemus, niin Kaukajärven joukkue oli kuitenkin joukkueena se tärkeämpi juttu - luultavasti kaikille pojille.

Ei kommentteja: