tiistaina, elokuuta 23, 2011

Ratinan stadionille

Jalkapalloa voi harjoituksissa pelata uskomattomattoman monella eri tavalla ja säännöillä. Pelaajien määrän vaihdellessa harjoituksissa, on pakko "normaalin" pelin sijaan kehittää erilaisia sääntöjä, joilla peliä voidaan tasoittaa, tai saada aikaan määrätynlainen harjoitusmalli.

Kahden kosketuksen peliä on pelattu useasti, mutta joskus voi pelaajienkin mitta tulla täyteen. "Ei enää kahden kosketuksen peliä... Eiiii". Palautetta pitää kuunnella, mutta kekseliäs valmentaja saa loihdittua syöttöefektiä erilaisilla variaatioilla. Tänään otettiin käyttöön "kolmella kosketuksella maali"-peli.

Syötön pitää toimia - ja lähes kaikkien pelurien olla mukana pelissä kun 4 vs 4-mallilla pelataan - jos aikomuksena on saada maali kolmella kosketuksella ja jokainen syöttö eri miehen "lapaseen". Ja tulihan niitä maaleja. Liikettä riitti, syöttö kulki ja yksin yritys oli tuhoon tuomittua.

Joskus sitä tuntee itsensä hölmöksi (aika usein, kun tarkemmin miettii... hmm). Kerroin joukkueelle uutisia, ja huomasin sitten olevani viimeinen jolle tieto on kulkeutunut (ne HirPyn tytöt... ). Uutinen ollut siis julkinen piiiitkän aikaa.

Joukkue pelaa tulevana lauantaina Ratinan stadionilla miesten piiricupin finaalin esiottelun. HirPy ja TPV Kaukajärvi kohtaavat D-junnujen mittelössä. Ei sitä kovin usein Ratinan stadionille pääse pelaamaan.

Ei kommentteja: