keskiviikkona, syyskuuta 14, 2011

Futsal

Futsal-pallo vaihtui sujuvasti jalkapallon tilalle. Sateiset syyskentät saivat antaa tilaa salin stabiileille olosuhteille. Tänään otettiin ensimmäiset tuntumat joukkueen kanssa ja hyvin tunnelmin syyskausi lähti käyntiin.

Kun suljetut ovet ja eksyneet lampaat oli saatu selvitettyä, oli vuorossa lämmittely, tekniikkaharjoitukset ja pelituokiot. Sitä ennen joku sankari oli saanut toimitettua pallon salin katsomoon. Kulku toisen kerroksen katsomoon kulkee käytävän ovesta, joka siis tässä tapauksessa oli luonnollisesti lukittu. Onneksi ryhmästä löytyy aina yksi apina, joka kiipeää vaivattomasti vaikka pitkin seiniä.

Isot, paksut pehmusteet pystyyn nostettuina toimivat hyvin futsal-maaleina, sillä jostain syystä monestakaan koulun salista ei löydy kuin pieniä salibandymaaleja. Koon lisäksi ne ovat aivan liian heiveröisiä futsal-käyttöön. Onneksi isosta välinevarastosta löytyy sovellettavaa materiaalia.

Kymmenen minuuttia ennen vuoron päättymistä saliin pyrki joukko harmaita panttereita, joiden mielestä poikien vaatteet olivat pukuhuoneessa niin leveästi, ettei veteraanien lentopalloryhmä mahtunut sekaan. Poikien mukaan tilaa kyllä oli, mutta ihmisillä onkin erikokoiset egot. Jos meidän pojilla ei vaatteet nyt aivan järjestyksessä koukuissaan olleet, ainakin kelloajan he tuntevat - joiltakin se on jo unohtunut, tai kello edistää?

Lauantaina sali vaihtuu toiseen ja pallo vähän pienempään. Syysjakso on monipuolisen palloilun kausi. Jatkossa lisää tunnelmia niistäkin pelikuvioista.

Saga: Social Orphan

Ei kommentteja: