maanantaina, lokakuuta 10, 2011

Matka jäälle on sangen pitkä....




Jääkiekon Hämeen alueen AA-alkusarjan pelit käynnistyivät Vammalan jäähallissa ja vastassa oli paikallinen VaPS. Ottelusta tulee näkyville myöhemmin videokooste, mutta Tapparan tahtiin mentiin tässä kauden aloituspelissä lukemin 1-12. Numerot kertovat paljon, mutta kun vierailijan pelissä oli vielä paljon parannettavaakin - miten jatkossa lähtee lentoon?

Jos Tampereen Hervannan jäähallin olosuhteet eivät kovin mairittelevat ole, Vammalan jäähalli kaipaisi pientä  - ei vaan suurta kohennusta. Pukukopit ovat pihalla ja jäälle marssitaan auringon paistaessa syksyiseltä taivaalta. Lopuksi portaat ylös ja etuovesta sisään.

Tapparan D1-pojat olivat varautuneet teräsuojilla, mitkä olivatkin likaisella kumimatolla hyvinkin tarpeen. Kotijoukkueen pojat näyttivät lähes poikkeuksetta kulkevan pelkillä terillä. Tottumiskysymys?

Vammalassa kiekkotoiminta on vireää ja tämäkin joukkue oli häviöstä huolimatta täynnä pirteitä pelimiehiä. Näistä lähtökohdista toivoisi paikkakunnan jäähallin olosuhteille parannusta. Toivottavasti suunnitellut laajennukset toteutuvat lähivuosina.

Ei kommentteja: