torstaina, huhtikuuta 19, 2012

Piirinsarjan alku


Näistä asetelmista siis käynnistyy jalkapallon piirinsarja ensi maanantaina. Neljätoista joukkuetta käynnistää C14-kevätsarjan ja mukana on myös TPV Kaukajärvi - viralliselta nimeltään TPV C-14 Valkoinen. Mielenkiintoista siinäkin mielessä, että nähdään miten kaupunginosajoukkue pärjää ikäkausijoukkueiden parissa kovassa sarjassa.

Talvi on menty futsalin merkeissä, salilla ja oheisten parissa. Sisätiloissa on jatkettu harjoitusten parissa näihin päiviin asti ja muutaman kerran päästy kokeilemaan myös ulkokentällä. Viikottainen lenkki on myös ollut ohjelmassa. Monella kentällä on Tampereella vieläkin lunta - tai ainakin sen kosteita jäänteitä - ja tämä haittaa kaikkien joukkueiden harjoittelua ulkona kauden alla.

Isolla huomiolla Hervantaan noussut kuplahallikin romahti Tampereen alueen lumimyrskyssä muutama viikko sitten ja toi myös osaltaan paineita monien joukkueiden harjoitteluun. Kunnolliset harjoituspaikat ovat käyneet vähiin kun Pirkkahallikin on täyttynyt messuosastoista.

Kaukajärven joukkueelle ei tilanteesta kovin isoa haittaa ole tullut, sillä toiminnassa on muutenkin menty niukalla linjalla harjoituspaikkojen suhteen. Juuri mitään ei ole tarjolla ja siitäkin vähästä revitään mitä irti saadaan - keksimällä, miettimällä, yrittämällä - ja sopeutumalla.

Lauantaina on kauden starttiturnaus Sääksjärven tekonurmella ja maanantaina ensimmäinen sarjapeli. Viime kesän pieniltä hiekkakentiltä ponnistetaan täysimittaisille kentille ja 11 vs 11-peleihin. Iso harppaus, mutta näitä poikia ei hirvitä yhtään. Hyvä niin.

Ei kommentteja: