keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2012

Uuden kauden kynnyksellä


Vanhan loppu on uuden alku. Jääkiekon D98-junnut päättivät kauden 2011-2012 komeasti. Tappara Forum voitti Hämeen aluesarjan finaalissa Tehon 5-3 ja Voitelukeskus Cupin finaalissa JHT:n 4-0. Voittivat mitä voitettavissa oli.

Tärkeintä ei kuitenkaan ole ne voitot, vaan yhtä lailla koko kauden mittainen harrastuksen sujuminen ryhmänä ja yksilönä mielenkiintoisesti, haastavasti ja pysyen samalla hauskana. Voittojen lisäksi kaudesta jää mieleen siis muutakin. Tunnelmat harjoituksissa, mahdollisuus pelata ja osallistua mielensä mukaan. Sivusta katsoen näin tapahtui tämänkin ryhmän osalta. Nappikausi.

Ja kuten ensimmäisen kappaleen alun vanha fraasi kertoo, harjoitusvälineet eivät kaapissa tule pölyä keräämään. Luistimet saavat olla naulassa ehkä hieman kauemmin, mutta kesäjakson välineille - tossuille ja verkkareille - löytyy käyttöä yllättävän nopeasti.

Viikon, parin tauko ja ryhmät on kasattu. Valinnat tehty ja joukkueet kerääntyvät kentille testien merkeissä. Juoksut juostaan ja hypyt hypätään. Kesäharjoittelukausi on siis alkanut. Nyt siirrytään tasolle C2 ja uusien haasteiden pariin. Tämän ryhmän ytimestä muodostuu C2 AAA haastajajoukkue.

Hyvää kauden alkua.

(Spotify tarjoaa uutta Play Button-upotusta, josta ohessa esimerkki: Eartshine...)

Ei kommentteja: