torstaina, kesäkuuta 07, 2012

EURO2012



Kesän odotettu jalkapallokisailu käynnistyy siis perjantaina. Suomalaiset ovat tälläkin kertaa EURO2012 -karkeloissa mukana vain seuraajan roolissa. Vaikka oma maa ei ole edustettuna, kiinnostusta kisoihin silti esiintyy. Kotivastaanottimet onkin viritetty ja ottelut voivat alkaa.

Kesä ja loma-aika on käynnissä, joten kisastudioita pystytetään myös lomanviettopaikkoihin. Olen seurannut läheltä yhtä projektia, jossa on nyt monen vaiheen jälkeen päädytty agregaatin käyttöön virtalähteenä sähköttömässä mökissä. Kisalähetykset heijastetaan dataprojektorilla seinään. Mitäpä ei kunnon fani tekisi nähdäkseen pelit paikassa kuin paikassa - ja parhaalla mahdollisella laadulla.

Kisatapahtumia voi seurata myös mobiililaitteilla - niin YLE Areenan kautta, kuin UEFAn virallisen Android-ohjelman kautta. Kisakalenteri, taulukot ja tulokset kulkevat siis mukavasti taskussa. Ohessa näyttökuva EURO2012 -ohjelmasta, jossa näkyy myös oma suosikkijoukkueeni tähditettynä.

Euroopan kisat tuovat pelit ruutuihin hyvään katseluaikaan ja ilman yövalvojaisia. Ainoa ongelma on löytää aikaa pelien seuraamiseen. Valmentajalla kun riittää junnujen pelejä, harjoituksia ja kyytimistä kahden lajin parissa aivan riittämiin. Panostus tulee osumaan illan myöhäisiin peleihin - numerosarja 2145 toimii hyvin.


Ei kommentteja: