torstaina, toukokuuta 29, 2014

Sarjan huonoimmat kentät


Lämmittelyt Saharan kentällä keväällä.
Tampereen pallokenttien maine ei kovin hyvältä vaikuta, jos vastustajan joukkueenjohtajan ensimmäinen kommentti on: "Mikään ei ole muuttunut. Tampereella on aina sarjan huonoimmat kentät." Tähän en voinut kuin todeta asian pitävän paikkansa ja vastata: "Totta".

Pelattiin siis Kaupin tekonurmella, joka kieltämättä alkaa olla malliltaan monen polven takaa. Ainoa lohduttava seikka on se, että alusta on molemmille sama. Paras voittakoon.

Tänään ei voittajaa saatu selville, vaan pisteet jaettiin tuloksella 1-1. TPV pelasi kauden parasta peliään, vaikka toukokuun loppu onkin ollut harjoitusten kannalta haastavaa aikaa. Luokkaretket ja moninaiset riennot ovat karsineet väkeä harjoituksista.

Tämän joukkueen tavaramerkki on kuitenkin aina ollut antaa parastaan peleissä - ja varsinkin jos vastassa on ennakolta kovempi vastustaja. Yrityksen puutteesta ei voi syyttää. Pelimiehet pistävät itsensä likoon aina täydellä sydämellä.

Ennen pelin alkua vähän arvelutti joukkueen alkulämpöjen onnistuminen. Kun yksin toimii joukkueenjohtajana, valmentajana ja huoltajana, aikaa menee pelin valmisteluun yllättävästi. Kotijoukkue hoitaa pöytäkirjat vastustajalle ja tuomarille, organisoi maalien siirrot ja muut järjestelyt. Tämän lisäksi tänään oli vielä harjoitusvuorojen kanssa päällekkäisyyttä. Asia kuitenkin saatiin selvitettyä ja oikealla kentällä oltiin pelaamassa.

B-poikien III-divarissa on saatu neljä peliä pelattua. Voitto ja tasapeli tasoittavat kahden tappion kokeneen joukkueen taivalta. Kovin on vaihtelevaa ollut pelien kirjo. Koskaan ei tiedä onko vastassa ysiyseillä ryyditetty ryhmä, edustusjoukkueen lainamiehiä, vai perusjoukko ilman mausteita. Tässä kai on pelien suola. Mitä vaan voi tapahtua. Ja tapahtuu. Pelit jatkuu sunnuntaina Nokialla.


Ei kommentteja: