tiistaina, marraskuuta 06, 2007

Italialaisittain talveen

Kiireinen viikko vierähtänyt ja talvikin saapunut kujeineen. Autot ovat saaneet nastatassut alleen ja untuvatakki on kaivettu ajomatkoille. Ferrari ei ole mikään talviauto - kylmä käy luihin... nääs.

Vilu ei päässyt yllättämään sunnuntaina Hakametsässä. Leijonaliiga käynnistyi kymmenellä pelillä, joista olin tuomaroimassa neljää. Kohtuullinen urakka noin jääkauden avaukseksi. Maanantaina olikin sitten puhdas palautumispäivä. Yksi päivistä, jolloin huomasi omistavansa lihakset takareisissä.

Torpedo ja Dynamo pelasivat myös kaksi ensimmäistä peliään - vaihtelevalla menestyksellä. Yhden Dynamon koitoksen pääsin seuraamaan jäältä käsin, mutta muut pelit jäivät velvoitteiden takia täysin näkemättä. Valokuviakaan ei tullut nyt otettua ainuttakaan.

Iltapäivän viimeisessä pelissä Tapparan Salamat kohtasi Ylöjärven Tapparan ja kentällä vilisi tuttuja poikia. Niko, Julius, Lassi, Veeti, Antero... Maalissa Bremenistäkin tuttu Hallilan palloilija Lassi. Pudottelin kiekkoa jäihin ja seurasin peliä. Poikien yritys ja vauhti oli tuttua jo viime kaudesta. Selvästi oli kehitystäkin tapahtunut syksyn mittaan.

Miniturnausten merkeissä kiekkoilu jatkuu taas kahden viikon kuluttua. Sitä ennen on käyty taas monessa harjoituksessa, niin salilla, altaassa kuin jäälläkin. Talvi tulee ja luonnonjäät - niitä toivotaan jo joulun ajaksi. Sieltä löytyy seuraava lomajakso. Olisi mukava viettää se talvisissa merkeissä - jos ei lumilla niin jäällä ainakin.

Ei kommentteja: