maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Luvia 3337

Pääsiäisen turnauksen kolmas joukkue esittelyssä. Luvia on pieni kylä Porin kupeessa, mutta sielläkin harrastetaan jääkiekkoa. Seuran nimi on LuKi-82 - mikäpäs muukaan.

LuKin suurin lahja suomalaiselle kiekkoilulle on kaiketi Pauli Levokari. Junioripuolellakin kiekkoa lyödään ja edustusjoukkue on taas saatu jaloilleen pelaamaan III divisioonan sarjaa.

Parhaiten Luvian Kiekko tunnetaan voittamistaan ringetten Suomen mestaruuksista. Neljän viime vuoden aikana niitä on tullut peräti kolme ja viimeisin vuonna 2007. Aikamoinen saavutus pieneltä kunnalta, jonka asukasmäärä on vain 3337 henkilöä.

Joukkue ei tarjoa 98-joukkueestaan infoa, joten jääköön esittelemättä. Kotisivut toimivat oudosti, sisältävät puutteita ja kirjoitusvirheitä. Tunnelma pienestä kylästä jää siis tämänkin käynnin jälkeen.

Jäästä se pienikin ponnistaa, joten mielenkiinnolla odotamme pelejä Kankaanpäässä länsirannikon helmeä vastaan. Kesällä Luvian suunnalla liikkuessa kannattaa poiketa vaikka Laitakarin virkistysalueella merellisen tuulahduksen merkeissä. Tässä vielä linkkinä Matti Luotolan kuvagalleria Luvian maisemista. Ja tämä on todella hieno.

Ei kommentteja: