perjantaina, maaliskuuta 28, 2008

Ykköshallissa

Lauantain kiekkoharjoitukset oli siirretty turnauksen tieltä perjantaille. Pojat pääsivät nyt ykköshalliin, jossa Tapparan liigamiehistön Oulun reissulta kotiin jääneet olivat ensin vetäneet omat harjoituksensa.

Oliko näiden ukkojen peruja - vai vanhempaa satoa - mutta kaukalon ulkopuolinen kierros tuotti kymmenkunta yliammuttua kiekkoa poikien ämpäriin. Mika haaveili jopa playoff-kiekosta - edellisen Tappara-pelin jäljiltä - mutta eipä löytynyt tällä kertaa.

Jäällä poikien ohjelmassa oli syöttömyllyä ja muita harjoituksia. Yksi harjoitus oli kuin suoraan illan liigapelistä. Se jolla Jokerit ratkaisi toisen voittonsa sarjassa. Kiekko päätyyn, hyökkääjä perään ja vastustaja ahdistelemaan. Siitä sitten punnerretaan maalille ja lätty pesään.

Sm-liiga pyörii viimeisiä kierroksia ja yleisön suurin mielenkiinto on luonnollisesti näissä peleissä. Myös Mestiksen loppukahinat kiinnostavat kohtalaista joukkoa. Sen sijaan Ässien ja Kalpan kamppailu liigavoitosta ei varmaan innosta kuin seurojen kotikaupunkeja. Nämä joukkueet kuitenkin jahtaavat mestaruutta ja viimeinen ratkaiseva ottelu pelataan lauantaina Kuopiossa.

Kyse on A-nuorten mestaruudesta. Liigarämpimisen jälkeen pytty maistuisi varmaan molemmille seuroille. Suora radiolähetys alkaa lauantaina kello 16 kuulua tästä.

Ei kommentteja: