sunnuntaina, elokuuta 16, 2009

Turnauksen jälkeen

Kuvassa Tapparan 98-joukkue juonii maalia LeKin verkkoon lauantain turnauksessa. Kauden ensimmäinen kahdeksan joukkueen koitos potkaisi pelirumban käyntiin. Loppukamppailuihin ei vauhti riittänyt, mutta makaronilaatikko oli kuulemma hyvää ja sitä oli riittävästi.

Yritin etsiä turnauksen lopputuloksia isäntäjoukkue LeKin sivuilta, mutta tuloksetta. Netin käyttö tuo mahdollisuuksia palvella turnausväkeä ja samalla annetaan kuva hyvin loppuun viedystä turnauksesta. Ensi viikon KOO-VEEn juhlaturnauksessa tulospalvelun pitäisi toimia, sillä kaikki tilastot hoidetaan erillisen palvelun kautta.

Lisää kuvia lauantain turnauksesta löytyy Tappara 98-sivuston kautta. Linkkejä seuraamalla löytää neljäntoista kuvan lähteille, joista yhdestä selviää, miten tuo kolme-nolla hyökkäys päättyi. Mitä veikataan? Maali, ohi vai torjunta?

Alien Bolt juoksi reilu tunti sitten uuden - käsittämättömän - maailmanennätyksen 9.58 ja voitti näin satasen mestaruuden. Kisat jatkuvat ja ainakin minä luotan Jukka Keskisaloon - alkuerin vaisusta esityksestä huolimatta. Veikkaan mitalia esteissä. Katsotaan miten käy.

Photo by Jan Suominen © 2009

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos Keskisalo juoksee mitalleille, niin minä juoksen Hämeenkadun päästä päähän alle kolmessa minuutissa - ruuhka-aikaan puukengillä.

Jan kirjoitti...

Riippuu vähän vauhdinjaosta... Ei näissä arvokisoissa yleensä huippuaikoja ole tehty, enemmänkin kyttäilytaktiikalla menty. Siihen on saumaa iskeä mukaan.

Luulen ettei Hämeenkadun läpijuoksu onnistuisi missään ajassa. Ajotiellä jää bussin alle, ja jalkakäytävällä teloo pyöräilijä - ennenkuin maali häämöttää.

Jos näistäkin selviää niin loppusuoralla onkin jo poliisi korjaamassa talteen - varsinkin jos siellä ajoradalla juoksee.

Katsotaan miten kisassa käy... Jos nyt kuitenkin mitali sattuu kilahtamaan, niin miten tuo Hämeenkadun "viuhahdus" lunastetaan? Anonyymejä kun on Tampere täynnä... :-)

Jan kirjoitti...

Hämeenkadulle ei siis lähdetä kokeilemaan. Eihän Keskisalo jäänyt kuin pari sekuntia vitossijasta, mikä on aika hyvä saavutus kun toinen kenkä on irti lähes koko matkan.

Tulee mieleen Sievisen nenällä keikkuvat uimalasit jotka pilasivat aikoinaan ne kisat.

On se kumma kun välineitä ei saada toimimaan ja pysymään päällä tämän luokan kisoissa? Käyttäisivät vaikka pikaliimaa.

Näitä riittää... Suomen seivähyppääjätytöllä tuli ongelmia kun joutui odottelemaan hyppyjään. Kotimaassa kun on saanut hypätä omaan nopeaan tahtiin - yksin. Eikö tätäkin "odottamista" voisi harjoitella.

Tulee myös mieleen Konosen urheilujuomat. Uudet litkut otetaan käyttöön arvokisoissa. Kokeilematta ja testaamatta kunnolla. Eivät imeytyneet ja siinä meni sekin kisa.

Inhimillisiä erehdyksiä.

Talleta puukengät seuraavia kisoja ajatellen...