sunnuntaina, toukokuuta 02, 2010

Jalkapallon pariin

Jalkapallokausi pyörähti käyntiin niin vilkkaasti, että blogi jäi kauaksi jälkeen. Ei silti, kirjottamiset ovat laahanneet jo pidemmän aikaa "jälkijunassa". Ajankäytön ongelmia...?

Harmittavaa sikäli, että monia mielenkiintoisia juttuja on jäänyt kirjaamatta tänä keväänä. Monet asiat ovat ajankohtaisia, ja jos niitä ei heti esille saata, aika ajaa niistä ohi.

Kaukajärven D12-poikien kausi on siis käynnissä ja toiminta näyttää pyörivän hyvin. Sopivan kokoinen ryhmä saatiin kesäksi kasaan ja olen siihen muutenkin tyytyväinen. Tämän lisäksi löytyi vielä toinen ohjaajakin. Kaukajärvellä pyörii hyvin!

Pallohetkiin palataan vielä kesän mittaan monta kertaa. Viikottain kentillä liikutaan kolme kertaa, pelataan sarjapelejä ja osallistutaan useampaan turnaukseen. Tekemistä riittää. Myös viikonloppuisin, koska silloin valmistellaan viikon harjoitusohjelma. Tänään kirjasin Googlen muistikirjaan viikon 18 harjoitukset. Ei tarvitse sitten viikolla uhrata aikaa näiden parissa. Mennään vaan kentälle ja tehdään pois.

Oheinen valokuva on jalkapalloa käsittelevästä kirjasta, jonka luku on loppuvaiheissaan. Sen herättämiä ajatuksia voi halutessaan lukea tästä->.

Ei kommentteja: