maanantaina, maaliskuuta 19, 2012

Musta tuntuu


Kevät koittaa - jos ei nyt Hitlerille, niin pelimiehille ainakin - ja on myös varma merkki siitä, että on jääkiekon playoffien käynnistymisen aika. Näin ei ole pelkästään aikuisten sarjoissa, vaan myös junnut pelaavat omat pudotuspelinsä. Onhan se näille nuorille hienoa päästä pelaamaan "isojen" malliin joukkue toistaan vastaan.

Hämeen alueen D-sarjassa viimeiset pelit saatiin päätökseen viikonloppuna ja otteluparit selville. Neljä parasta jatkaa välierissä "paras kolmesta" systeemillä. Tappara Forum kohtaa kotiotteluissa Kreipas Dallasin tulevana torstaina AA-sarjassa, jonka lopputaulukko on kuvassa.

Pukukopeissa on pelaajien kesken viritelty playoff-tunnelmaa. Näihin kuuluu perinteisesti erilaiset tempaukset, joilla pyritään nostamaan joukkuehenkeä. Näitähän on nähty liigankin puolella. Perinteisin ja varmin valinta onkin "kisaparta", mutta 13-14-vuotiailla tämän voi unohtaa - vaikka lapset varttuvatkin nykyisin yhä varhaisemmalla iällä.

Siis tukkamuodin pariin. Vuonna 2006 liigassa Ässäryhmä esitteli punaiset irokeesinsa ja paineli niillä hopeajuhliin. Tampereen D-junnujen parissa suunta on kääntynyt pelkän värin puolelle ja kevään sävy onkin tyylikkään musta.

Jos sanat kääntyvät teoiksi, nähdään tänä keväänä paljon mustapäisiä D-junnuja. Tappara kun meni neljän parhaan joukkoon kaikilla kolmella tasojoukkueella. Mustalla siis mennään ja toivottavasti pitkälle.

Karla Devito: Cool World

Ei kommentteja: