tiistaina, maaliskuuta 13, 2012

Eteenpäin mennään

Nykyajan uudet harjoitushallit ovat tätä päivää. Tampereen Sentteriin noussut kolmas kaukalo sai turvalaidat ja jään pintakin on niin "suorassa" kuin vain voi olla - standardit täyttyvät mihin peliin tahansa.

Porin Patajunnuareenassa jää on parempi kuin liigahallissa ja valoakin piisaa. Erikoisinta on se, että halli tarjoaa käyttäjille omat kiekot. Kaukalon valkoisiin reunoihin kun ei haluta "tavallisten" pelivälineiden jättämiä jälkiä - vai oliko se rikkoutuneita pleksejä?

Hienoa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

GUFEX kiekot käytössä siksi että, "tavallisella" kiekolla lämätessä on vaarana mennä päätylasit rikki ja näin on käynyt kun "joku" valmentaja on näyttänyt tav. venäläisellä kiekolla miten kova kuuluu lämärin olla ja päätylasi vaihtoon.
Myös monessa muussa hallissa on GUFEX kiekot käytössä ja suuret ukaasit "väärillä kiekoilla pelaavan" vahingon aiheuttajan on korvattava kaikki aiheuttamansa vahingot.

On tosi hieno juttu että on kiekot järjestävän seuran puolesta.Nopeuttaa ja helpottaa toimintaa. Ei tarvitse joukkueella olla montaa sataa kiekkoa mukana joka hallissa missä on toimintaa. Huollolla on muutakin kannettavaa hallien välillä eikä olen aina sitä kaappiakaan jossa tarvikkeita pitää kyseisissä halleissa.

Kevät terveiset kaikille Porista.

Jan kirjoitti...

Kiitos näistä selventävistä kommenteista. Ihan järkevä käytäntö muutenkin - noin niinkuin huoltajan näkövinkkelistä.

Käytäntö näyttää olevan monissa uusissa halleissa. Täällä Tampereella se on vähän uutta - kaikki vanhoja hallirouskuja.