maanantaina, joulukuuta 24, 2012

Joulun aikaan



Joulu. Lepäämisen, rauhoittumisen ja ruokailun aikaa. Ei kiire mihinkään ja voi vaan olla - tekemättä mitään. Näin ehkä meillä tavallisilla ihmisillä.

10-ottelija ja olympiavoittaja Daley Thompson oli toista mieltä. Harjoittelemalla täyspainoisesti myös jouluna hän sai pienen edun muihin kilpakumppaneihin, jotka rauhoittivat joulupäivän harjoituksilta.

Jos saavutettu etu ei ollut todellinen - fyysinen etumatka - niin varmasti myös henkisellä puolella ajatus pienestä yliotteesta vastustajiin ruokki voittajan matkaa palkintopallille.

Olisiko myös ollut niin, että kun Thompson aikoinaan antoi lehdistölle näitä lausuntoja joulupäivän kolmesta treenistään, niillä saatiin myös kilpakumppaneilta "polvet tutisemaan".

Kolme treeniä joulupäivänä. Näin tehdään olympiavoittajia. Lisää juttuja Thompsonin jouluharjoittelusta voi hakea täältä->.

Ja lopuksi huomio oheiseen kuvaan, joka kertoo Thompsonin tähteydestä kaiken. Joulu on vilkasta aikaa myös konsolipelimarkkinoilla ja kuten jo aikoinaan 80-luvulla - niin kuin myös tänä päivänä - vain suurimmat urheilutähdet saavat nimensä pelien kansiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuon pelin viimeinen laji 1500m hyydytti joystikin....

Jan kirjoitti...

Joo... Tämä peli kuului sarjaan "vatkaa tikkua" ja "hakkaa tattia". Joystickin lisäksi taisi ranteet ja sormet olla aika kovilla?

Jollain tavalla todenmukainen. 10-ottelussakin miehet on aika hyytyneitä sen tonnivitosen jälkeen...?