maanantaina, kesäkuuta 16, 2008

Kaukajärven noste

Alkukesän pelit saatiin päätökseen Kaukajärven keskusareenalla. Keskikesä on karsinut osallistujia - monet ovat matkoilla, mummolassa tai mökillä. Viimeiseen peliin saatiin kuitenkin joukkue kasaan - ja vielä yksi vaihtopenkillekin - vaikka loppuviikosta näytti tiukalta.

Vaikka kovia pelimiehiä olikin poissa, saatiin Hallilaa vastaan iloinen palloralli käyntiin. Varsinkin hyökkäyspeli sujui mallikkaasti ja tänään onnistuivat erityisesti Joona #98, Leevi #92, Mikael #99 ja Matias #95. Maalissa Akseli #93 oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla vähällä työllä, mutta toinen nollapeli peräkkäisessä pelissä kertoo jotain.

Maaleja tehtiin tänään neljän nimen voimin, joten laajalla rintamalla tehoja löytyy. Kun vielä saadaan tarkkuutta laukauksiin ja puolustusinto täysrintamalle, alkaa peli nousta uudelle portaalle.

Alkukesän sarjapeleissä ei taivuttu kertaakaan. Turnauksissa jouduttiin antamaan periksi kolmesti - vain maalin tappioilla tasaväkisen pelin jälkeen. Hieno saavutus pojilta, mutta tärkeämpää on, että joukkue on yhtä hyvähenkistä ja innokasta ryhmää, joka pelaa ja osallistuu toimintaan nousevalla poltteella.

Hyrisee paikalle kipunoiden energiaa ja vellovaa tunnetta jostain ainutlaatuisesta. Ponnistelee ja iloitsee saavutuksistaan - oikeutetusti ja täysin rinnoin, ylpeänä omasta ja ryhmän tekemisestä yhdessä. Kaukajärven hersyvä noste vie mukanaan.

Ei kommentteja: