perjantaina, kesäkuuta 06, 2008

Maalijuhlaa hiekkamyrskyssä

Hallilan kuumassa illassa kisailtiin kauden kolmas sarjapeli. Hiekka pölisi ja maaliverkot heiluivat kun Kaukajärvi jatkoi tappiotonta sarjaa kukistamalla vastustajan vieraskentällä 5-4.

Nyt nähtiin tämän kauden hienoin alkujakso. Peli lähti rullaamaan unelmallisesti ja pian oltiin jo 4-0 johtoasemassa. Matias #95 aloitti maalinteon Monten #87 syötöstä. Kun Monte oli viimeistellyt toisen maalinsa, teki Akseli #93 monivuotisen jalkapallouransa ehkä hienoimman maalin. Mikko #94 vastasi nappisyötöstä ja pallo upposi lopulta alanurkkaan.

Kotijoukkue ei silti luovuttanut, sai pientä apua ja nousi loppua kohti tasoihin. Jännitystä riitti loppuun asti. Ratkaisu syntyi viimein vapaapotkusta, jonka Monte ampui kaukaa suoraan ylärimaan, josta pallo ponnahti torjuvan maalivahdin kautta sisään.

Kauden alun takaa-ajopeleistä on nyt siirrytty pisteeseen, jossa ohjat otetaan omiin käsiin heti ja pidetään ne loppuun asti. Erityisen hienoa on katsoa miten kolme maalia tehtiin hienojen syöttöjen kautta ja mukana juonimassa neljä eri pelaajaa.

Monte oli illan kunkku ja viittaa saavat sovitella myös Akseli, Mikko, Matias ja Juho #86. Muukin joukkue antoi oman panoksensa illan koitokseen, joten lauantain turnaus näyttää mikä on joukkueen kuntokäyrän suunta tällä hetkellä. Omassa puntarissani se on nousussa - ja kovaa.

Ei kommentteja: