keskiviikkona, kesäkuuta 04, 2008

Uintikelit ovella?

Kesän helteet houkuttavat jo sukeltamaan viileään veteen. Keskiviikon harjoituksissa tämä tuli ilmi, vaikka melko kevyt sessio käytiinkin läpi. Voimia vähän säästeltiin lämpimän sään takia ja koska pelejä on tiedossa lähipäivinä. Torstaina matkataan Hallilaan ja lauantaina Kaupin turnaukseen.

Lauantaiksi on luvassa kovaakin paistetta, joten virvokkeita tarvitaan. Iso vesikanisteri on jo hommattu vilvoitusta kaipaavia päitä varten. Ja kokemuksen mukaan niitä riittää.

Turnaus pelataan cup-kilpailuna loppuotteluineen ja siitäkös pojille on tullut lisää intoa. Rankkareita on harjoiteltu, sillä peliaika on lyhyt ja Kaupin maalit pientä kokoa - tasapelejä tiedossa. Enempää ei paljasteta valmisteluista, sillä jotain pitää jättää takataskuun.

Nyt näyttää siltä, että kovasti saa vastustaja tehdä töitä tämän ryhmän lyödäkseen. Jollain tapaa joukkueen henki ja asenne peleihin on kääntynyt yhden pykälän suuntaan, jossa voitto otetaan jo ennen alkupotkun antamista. Itseluottamus ainakin on huipussaan. Toivottavasti teot kulkevat sen kanssa käsi kädessä.

( Photo by JSS © 2008 "Telkkä sukeltaa" )

Ei kommentteja: