torstaina, syyskuuta 03, 2009

Ohjaajan tähtihetkiä

Melkoiset kiireet yhdistettynä pc-ongelmiin ovat syöneet blogiaikaa, mutta nyt näkyy jo valoa tunnelin päässä. Koko masiina uudelleen alustettu, asennettu ja ongelmat poistettu - tällä kertaa. Tietotekniikan parissa ei mikään ole pysyvää. Kun toisen kiusan jätät kulman taakse, seuraavan takana odottaa jo uusi.

Urheilurintamalla oli tänään kauden toiseksi viimeinen pallopeli Pirkkalassa. Pojat voittivat 4-0 ja pelasivat kauden parhaan pelinsä. Vastustaja oli kova, kenttä vieras ja alustana aito nurmi, jolla ei ole harjoiteltu - saati pelattu kuin yksi turnaus. Siihen nähden kovan luokan suoritus.

Akseli maalissa oli jotain käsittämätöntä - aina pallon tiellä - samoin kuin kulmapotkun jälkitilanteesta tehty maali. Lyhyt anto ja sitten neljän syötön kautta maaliin. Ei näitä suorituksia ihan joka pelissä nähdä. Nyt nähtiin ja vähän enemmänkin.

Tämän pelin halusin nähdä, sillä siinä kulminoitui kaikki se mihin kauden harjoittelussa on tähdätty ja se osaaminen mihin tämä joukkue todella pystyy. Voitoista viis, mutta nämä ovat ohjaajan tähtihetkiä ja kauden huipennuksia.

Kiitos koko joukkueelle. Te olette mahtavia.

Menee hakemaan nenäliinaa. (Pientä nuhaa...)

Ei kommentteja: