torstaina, lokakuuta 01, 2009

Neppari sanoi ping!

Polarin lähetinvyöstä singahti neppari irti. Sanoi Ping! ja katosi iloisesti pyörähdellen pöydän alle. Ei ihme, sillä kiinnitys lähetinyksikköön vaatii aina muovipalan vääntämistä auki kun vyötä pukee pois. Jossain vaiheessa neppari antaa periksi, tai muovipalikasta murtuu osia.


Uuden mallin vyö Wearlink+ on parannettu versio, jossa vyö on yhtenäinen ja nepparit saa irti helposti. Päälle pukeminen hoituu uudessa mallissa kuvan mukaisella klipsillä - ei enää nepparin irroitusta.

Mikä parasta, uusi vyö sopii myös vanhaan lähettimeen. Nyt selvittiin siis vain vyön vaihdolla ja sekin tuli kuluitta suoraan postilaatikkoon. Vaikka nepparit irtoilee ja kehykset putoilee käsilaitteesta , niin ainakin takuut Polarilla toimii.

Taas sykkii. Kiitos!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luin otsikon ja katsoin kuvan ennenkuin luin itse tekstin ja odotin jo melko negatiivista palautetta huonolaatuisesta laitteesta, mutta tätähän oli lopulta ihan mukava lukea näin kyseisessa firmassa työskentelevänä =).

Olen seurannut blogiasi jonkun aikaa ja luin joskus tekstin miksi kaikki lähtevät aina kiertämään kenttää automaattisesti vastapäivaan ja sehän tulis taas viikonloppuna mieleen kun omat pelit alko ja lähti erätauolta palattua juoksemaan omaa kenttäpuoliskoa ympäri. Samalla mieleen tuli myös selitykseksi että olisiko syynä se että joka paikassa juoksurataa juostaan aina vastapäivään ja kun sitä on aina pienestä pitäen televisiosta katsellut ja itse melko usein juossutkin on se niin jonnekkin aivolohkoon niin syvälle juurtunut että suunta tuossa kentälläkin juostessa tulee aina automaattisesti.

Jan kirjoitti...

Hyvä huomio kiertosuunnan arvoitukseen. Kyse voi hyvinkin olla tästä. Mistä tuo juoksuratojen suunta on alunperin saanut alkunsa, onkin jo toinen juttu. Pitänee tutkia asiaa paremmalla ajalla. Kysehän oli alunperin tästä:

http://kaukalo.blogspot.com/2005/09/kiertosuunta.html

Lähetinvyöstä vielä sen verran, että uusi kiinnitys on selkeä (yksinkertaistettu) parannus edelliseen versioon. Myös vyön mukavuus ja paikallaan pysyvyys on mennyt eteenpäin. On positiivista jos tuotteita uusitaan ja oikeasti syntyy näkyvää ja tuntuvaa kehitystä. Hyvää jatkoa näissä merkeissä.