torstaina, marraskuuta 19, 2009

Penkkiä ei sitten kulutettu

Tampereen Areenalla pelattiin tänään salibandyliigan huippuottelu, kun vastakkain olivat mestarisuosikit - paikallinen Classic ja SPV Seinäjoelta.

Tässä kuvassa on menossa vasta joukkueiden alkulämmittelyt. Vasemmalla, kuvan ulkopuolella (pressun takana) TeamTorstai lopetti hetkeä aikaisemmin omat pelinsä.

Tänään ei tähän TT:n vääntöön löytynyt ensimmäistäkään vaihtomiestä. Onkohan talven tautiaalto kaatanut miehiä? Ja onkin.

Tällä kertaa ajattelin ottaa pienen breikin jälkeen rauhallisesti, tyytyä passailemaan ja kuluttaa vaihtopenkkiä ahkerasti, mutta miten kävi? Kieli vyön alla mentiin kolmatta sataa Polarissa ja lopussa heitti vaihteen ihan kävelyksi. Se siitä rauhallisesta paluusta lajin pariin. Nähtäväksi jää miten kiekkovuorolla luistin huomenna kulkee.

SPV muuten voitti liigakamppailun jatkoajalla. Olisin voinut jäädä seuramaan matsia, mutta juniorilla oli kiire Ratinaan. Omien harrastusten myötä penkkiurheilu tahtoo jäädä minimiin - keskittyy lähinnä myöhäisillan tv-matseihin - jos niihinkään.

Ei kommentteja: