torstaina, maaliskuuta 25, 2010

Järjestysmiestä aina tarvitaan

Liigakiekko menee jännittäväksi Tampereella, kun Jokerit saapuu tänään ratkaisevaan koitokseen Tapparan vieraaksi. Hakametsän hallin järjestysmiesten taholla varaudutaan erityisesti tähän kamppailuun. Jokerien lisäksi Bluesin ja Lukon vierailevat fanit ovat tällä hetkellä "ongelmia odotettavissa"-listan kärjessä.

Tampereella järjestysmiesten suosiossa on Kärppien faniryhmä. Käyttäytyy asiallisesti, kannustaa ja osoittaa kiitettävää oma-aloitteista "itsetarkkailua". Ryhmän johtaja käy kysymässä onko ollut huomautettavaa ja huonosti käyttäytyvät selvitetään. Tiedossa voi olla häirikölle "pakkolepo" seuraavalla pelireissulla.

Kalpan pieni, mutta äänekäs ryhmä on herättänyt myös huomiota positiivisesti Tampereella. Kannustusta ja ääntä lähtee kourallisesta väkeä lähes yhtä paljon kuin kotilehtereille saapuneilta.

Yllättävää sekin, että Tampereen otteluissa on kotijoukkueen osalta tarvittu monesti tuomarin suojelua pelin jälkeen. Kyseessä ei ole Tappara, vaan sen rakas kilpailija - joka sekin on ensi viikolla kovan paikan edessä. Karsintapelisarja käynnistyy.

(tietolähteenä tähän oli anonyymi järjestyksenvalvoja - monen vuoden kokemuksella)

Ei kommentteja: