sunnuntaina, elokuuta 15, 2010

Pysäköintimellakan keskellä

Sunnuntaiaamun lähtö tapahtui kuin mellakkaan varustautuvalla poliisilla - pahinta peläten ja kaikkeen varmistuen. Apina putosi harteilta - pahat aavistukset osoittautuivat vääräksi - kun vastassa ei ollutkaan ruuhkaa, jonoja, hammasten kiristystä tai sanaharkkaa.

Lentonäytöksen parkkipaikkana toimivan Pirkkahallin turnauksen erillispysäköinti toimi kuin unelma, järjestysmiehet olivat sulaa vahaa ja tie oli avoinna taivaaseen. Näin sen pitää toimia.

Peli ei kuitenkaan tänään toiminut. Syöttö, syöttö, syöttö. Ilman syöttöä ei elä taitavilla yksilöilläkään. Lisäksi puolet pelaajistakin oli poissa - suurin osa kuumesairaana - ja niistäkin kolme vakimaalivahtia. Paha sauma pelata omaa peliä.

T-paidat jakoon, uudet kunniakirjat ja mukava sää. Viimeisestä pelistä käynnistyivät Hallila-viikot. Su ma ke ja aina vaan Hallila. Näillä peleillä valmistaudutaan viikon päässä odottavaan kauden viimeiseen turnaukseen. Siinä joukkue punnitaan eli mitataan ja siellä kaiken pitäisi loksahtaa paikoilleen.

Loksahtaa tai poksahtaa. Josta tulikin mieleen... pesismaila. Ei tullut aamulla mukaan, vaikka mietinnässä olikin. Pysäköintimellakkavarustusta Pirkkahallille.

Ei kommentteja: