tiistaina, kesäkuuta 18, 2013

Turun turnaus

Viime viikonloppuna TPV C15 Valkoinen kävi Turussa pelaamassa kolmipäiväisen jalkapalloturnauksen. Pepsi Soccer Cup pelattiin Kupittaan loistavilla nurmilla. Urheilukeskus aivan keskustan tuntumassa on kokonaisuudessaan hieno urheilupaikka, joten siellä kelpasi pelata.

Oheinen kuva on otettu turnauksen ensimmäisenä päivänä pelin jälkeen. Avausvastustajana oli Puotinkylän Valtti, joka voitettiin lukemin 2-0. Pelin jälkeen kokoonnuttiin yhteiskuvaan joukkueen lakanan viereen. Taustalla näkyy turkulainen monumentti, eli Hesburgerin ravintola.

Turnauksen aikainen majapaikka ei näy kuvassa, mutta sijaitsi pari sataa metriä Hesburgerista oikealle, tien toisella puolella. Erinomainen sijainti, koska pelikentät aivan vieressä, kuten myös Hesburger. Myös lähimpään Siwaan oli vain 900 metriä. Mitä muuta turnauspelaaja voisi vaatia?

Tämän lisäksi majatalossa oli omat sängyt kaikille, rauhallinen ympäristö ja maistuva aamiainen. Koulumajoituksen sijaan tehtiin tämä valinta ja se oli onnistunut.

Kesän pääturnaus tuotti viidessä pelissä kolme voittoa, yhden tasapelin ja yhden tappion. Näillä peleillä saavutettiin hopeiset mitalin, kun FC Honka vei sen isoimman pytyn Espooseen.

Matkan ohjelmaa kuului pelien ohella ruokailua, rantalentistä ja uintia Ruissalossa, keilailua ja sekä kiipeilyä Flowparkin puissa. Viimeisestä kohteesta myöhemmin tiedossa erillinen tarina.

Turnauksen ruokailut oli järjestetty Veritas-stadionin yläkerran ruokalaan. Maisemaseinät oli auki upealle stadionille, taulutelevisiosta tulvi jalkapallopelejä ja seinillä isoja pelivalokuvia. Erittäin sopiva ympäristö jalkapalloturnaukseen. Tämän lisäksi ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Turun matkasta jäi hyvät tunnelmat koko joukkueelle. Onnistunut matka ja pelillinen napakymppikään ei ollut kovin kaukana. Honka peliä hallittiin, mutta vastustustaja teki  lopulta pari "pomppumaalia". Myös tasapeli PöKan kanssa oli vain viimeisen pelin viimeistelytaidon puutetta lauantaina jumiutuneilla jaloilla. 1 vs 1 tilanteitakin maalivahdin kanssa oli peräti kolme. Yleensä näistä tehdään ainakin yksi maali.
Kesän kohokohta. Kiitos Turku.


Ei kommentteja: