tiistaina, elokuuta 05, 2008

Arki iskee leukaan

Loma loppuu ja kalenteri loppuu - tai ainakin tila siitä. Kaikki tapahtumat vyöryvät suojattoman lomalta palaajan eteen kuin hyökyaalto surffarin niskaan. Kun vielä koulujen ovet avautuvat ensi viikolla, on siinä tapahtumaa kerrakseen.

Joona on syksyn ensimmäisen tutustumisensa jäiseen elementtiin ottanut ja ensi viikolla käynnistyvät hommat kaukalossa tosissaan. Nyt puetaan taas kirvespaita päälle ja katsellaan uuteen kauteen.

Vaikka viikko on vasta alussa, on jalkapallon ryminäryhmä ehtinyt vetää yhdet harjoitukset ja otta syyskauden ensimmäisen voittonsa sarjassa. Hervanta taipui tällä kertaa 9-3.

Viisi maalia yhdelle ukolle samassa pelissä kertoo jotain maalinälästä. Varsinkin jos pelipaikka ottelussa on puolustajan tontilla, mutta sijainti jatkuvasti ylimpänä kärjessä. Tämä kertoo vain siitä, että loman aikana on syntynyt kova tarve tehdä maaleja. Maalille mennään ja palloja pistetään sisään. Vähän ihmettelen tätä energian määrää, sillä "paristoukolla" on takana viiden päivän kiekkoleiri kahdella harjoituksella per päivä. Kokeilkaa huviksenne miten jalka nousee.

Jalkapallo pyörii täysillä, jääkiekko käynnistyy - eikä siinä vielä kaikki. Kouluhommiinkin pitäisi löytyä aikaa. Täyttä tohinaa on pienten miesten syksy. Niin on muuten isojenkin miesten syksy. Greenillekin pitäisi ehtiä.

Ei kommentteja: