tiistaina, elokuuta 19, 2008

Huurteisten pleksien alla

Jääkiekkokausi on siis käynnistynyt. Hallien huurteiset pleksit kertovat kesän olevan vielä voimissaan. Usva leijuu jään yllä silkkisenä mattona. Pukukopeissa ja käytävillä tuntuu kesätauon luoma innostuksen henki.

Vanhemmatkin seuraavat syksyn ensimmäisiä harjoituksia mielenkiinnolla. Jouluun mennessä suurin into on laantunut ja hallien reunoilla sekä katsomoissa olkaa olla väljempää. Vain innokkaimmat NHL-tähtien rakentajat tai muuten vain kiinnostuneet jaksavat olla paikalla.

Kysyy taipumatonta mielenkiintoa - ellei hulluutta - katsella samat syöttömyllyt, keilankierrot ja kirikiekot kerta toisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen. Aika paljon olen näitä katsellut. Kaukalossa jaksaa paremmin kun on itse mukana toiminnassa. Katsomossa voi iskeä puutuminen kun vielä kylmä iskee luihin suden lailla - kovaa ja armotta.

Muutamat harjoitukset alla ja Tapparan ryhmä ponnistaa uuteen kauteen. Paljon uusia poikia on mukana ja odotukset varmaan monella toiminnan osalta odottavat. Syksy näyttää puhaltavatko uudet tuulet ja mihin suuntaan. Onko henki korkealla ja kirveen terä lyönnissä? Iskeekö meno roihuten kipinää salaman lailla ja lieskojen loimutessa valkeassa? Syksy näyttäköön.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sama tuntuu olevan täällä PK-seudullakin. Niin Malmi kuin Konalakin oli sellaisen usvan peitossa ettei meinannut nähdä kentän toiseen päähän.

Lisäksi tuota ilmaa on raskas hengittää ja jää menee nopeasti huonoksi. Jälkimmäinen on tosin meidän voimahyökkääjien etu ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Porin harkkahallissa parempi tilanne vielä, mutta sitten saattaa muuttua kun sinne päästään jäälle joten seurataan tilannetta... ensiviikolla.

T. #55

Ps: http://assat98.com/

Jan kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Ongelma ei ole vain pienissä peltihalleissa. Poikien sunnuntain harjoituksissa Hakametsän ykköshallissa vesi tihkui ja usvaa oli kuin Pekingin illassa.

Hyvää potkua tulevaan kauteen niin PK-seudulle kuin Porin suunnalle.

Nyt näyttää Ässien nettisivustokin valmiilta, hieno homma...!