keskiviikkona, lokakuuta 27, 2010

Ronaldon näköinen mies



Tulevaisuudessa saamme nähdä entistä enemmän suomalaisia huippujalkapalloilijoita maailmalla. Maajoukkueemme pääsee arvokisojen lopputurnauksiin ja kotimaan jalkapallosarjan taso nousee. Kotimaan sarjoihin vahvistuksia etsitään muualtakin kuin lomamatkalta Kossilta. Totta vai tarua tulevaisuudesta?

Ainakin nuorten palloilijoiden eteen tehdään töitä ja parannuksia. Tampereella TPV aloittaa kokovuotisen ikäkausitoiminnan jo 9-vuotiaille ja kehitysryhmä perustetaan jopa 6-vuotiaille. Jalkapallotaitojen tehostettu opettelu aloitetaan siis huomattavasti aikaisemmin kuin ennen. Nähdäänkö kymmenen vuoden päästä uuden toiminnan luomia huippuja?

Tampereella on myös olosuhteiden kehittämiseksi ryhdytty seurojen toimesta hommiin. Ahvenisjärven tekonurmikentästä tehdään ympärivuotiseen käyttöön soveltuva halli. Tämä parantaa juniorien talviharjoittelumahdollisuuksia. Kesää ei voi tuoda tai rakentaa. Suomessa vallitsee edelleen pitkä, kylmä ja luminen talvi - ilmaston muutosten arvioinneista huolimatta. Ja näin on myös tulevina vuosina.

Ei kommentteja: