keskiviikkona, syyskuuta 05, 2012

Pallonsyöjäjärvi


Tampereen Hervannassa sijaitsee pieni järvi, joka syö jalkapalloja. Ahvenisjärven ahnaaseen kitaan on uponnut monen pelimiehen väline tänä kesänä. Pallokenttä sijaitsee järven välittömässä läheisyydessä, korkean rinteen päällä. Kun pallo karkaa ohi suojaverkon, se vierii jyrkkää rinnettä alas ja suorastaan pompahtaa veden syleilyyn.

Ongelma on tänä kesänä ollut vielä hankalampi, koska vanha metalliaita purettiin kuplahalli perusteiden tieltä. Tilalle pystytettiin tolppien varaan viritetty lankaverkkoaita. Tämä aita on matalampi kuin vanha ja lisäksi pallot menevät myös sen ali.

Tämän päivän sarjapelissä järvelle karkasi peräti viisi palloa. Kolme lämmittelyn aikana, yksi pelipallo ja yksi vaihtopelaajan oman hölmöilyn ansiosta. Pelin jälkeen lähti järven rantoja kiertämään etsintäpartio. Huomisissa harjoituksissa nähdään saatiinko Pallonsyöjäjärven kitusista mitään takaisin.

TPV Valkoinen muuten voitti pelin Vesviä vastaan puhtaasti 5-0 ja jatkaa sarjakärjessä. Ottelu pelattiin viides päivä syyskuuta, maaleja tehtiin viisi, järvelle karkasi viisi palloa ja niiden kokohan on numero viisi.

Tämän lisäksi lupasin karanneen pelipallon löytäjälle palkkion. Viisi euroa.


Ei kommentteja: