sunnuntaina, syyskuuta 23, 2012

Jääkiekko on pukemista


Alkusarjan pelirumban keskellä varusteita vedetään päälle myös muista syistä - kuin pelaamisen takia. Perinteinen joukkueiden valokuvaus Hakametsän liigahallin käytävällä kuuluu syksyn edustustilaisuuksiin.

Koko joukkueen järjestäminen kuvauskuntoon vie oman aikansa. Eturivi kiskoo luistimet jalkaansa ja takarivi järjestäytyy pituuden mukaisesti niin, että pisimmät jäävät keskelle. Lopulta kaikki on valmista. Toimihenkilöt asettuvat rivien päihin.

Pressun takana kaukalossa valmistautuvat Tappara ja Kalpa nuorten SM-sarjan otteluun. Kiekkojen kopse kuului hyvin kuvauspaikalle. Jäällä laukovat pelaajat, mutta käytävällä kamera. Kuudestilaukeava laulaa ja homma on hoidettu.

Ryhmäkuvan jälkeen on vuorossa yksittäiskuvat jokaisesta pelaajasta. Naiskuvaaja yrittää kiskoa nuorista pelimiehistä hymyä esiin vitsailemalla yhteisistä tyttöystävistä. Joku vuoroaan odottavasta ryhmästä kysyy, mistä mistä nämä kuivat "heitot" on opittu. Kokemuksen myötä, tulee vastaus kameran takaa.

Vuorossa on kamojen purku kasseihin ja kohti uutta pukemissessiota. Sentterissä odottaa illan oma ottelu Ilveksen Buffaloa vastaan muutaman tunnin päästä. Jääkiekkoilija pukee vaatteita kauden aikana enemmän kuin vaatemalli?

Loppuun erilainen näkökulma tästä tapahtumasta.



Ei kommentteja: