tiistaina, lokakuuta 30, 2012

Hukassa



Päivittäinen varustekassien pakkaaminen on mielenkiintoinen prosessi. Harrastukset eri lajien parissa vaativat kukin ihan oman kombinaationsa pelikassiin.

Valmennustapahtumat ja omat pelireissut poikkeavat myös toisistaan. Kun pakkaaminen yleensä tapahtuu vielä kovassa kiireessä, voi kassista jäädä jotain oleellista pois - tai sinne eksyy ihan vääriä tamineista.

Saadakseni nämä operaatiot hallintaan, tein jokaiselle lajille oman Checklistin, jossa tarvittavat varusteet on listattu. Nyt esimerkiksi futsalille, salibandylle, valmennusjääkiekolle ja valmennusfutsalille on omat listansa. Kesä tuo mukanaan vielä ainakin golfin ja jalkapallon.

Olen tehnyt listat käyttäen Google Drivea ja näin saan ne näkymään suoraan helposti Android-puhelimessa omalla sovelluksellaan. Treeneihin lähtiessä voin siis helposti tarkistaa listasta mitä kaikkea tuli kassiin pakattua - ja mitä vielä puuttuu.

Luonnollisesti tarkistuslistan voi tehdä perinteisesti tulosteena vaikka jääkaapin seinään. Käyttäen tätä yksinkertaista palvelua netissä tai jotain muuta tapaa. Kynä ja paperikin toimii. Tapoja on monia.

Kun vielä keksisi hyvän systeemin, jonka avulla löytää ne Hukka-nimiseen paikkaan eksyneet varusteet, niin tavaroiden pakkaaminen olisi yhtä juhlaa. Järjestelmällisyys on hyve, mutta mystiset ovat varusteiden tiet.

Ei kommentteja: