tiistaina, helmikuuta 05, 2013

Sunnuntaipeli

Tappara Forum pelasi sunnuntaina Tesomalla pirteästi raisiolaisia vieraita vastaan ja pääsi voiton makuun. Varsinkin ensimmäinen erä oli kauden parasta peliä - vauhdikasta, suoraviivaista ja tehokasta. Yhden erän lukemiksi 4-0 oli laimea, sillä paikkoja oli toiseen mokomaan.

RNK kuitenkin heräsi otteluun toisessa erässä ja viimeinen erä jouduttiin tosissaan vääntämään voiton eteen. Näinhän se usein on. Ottelussa nähtiin myös kaksi rankkaria, joista Julle selvitti maalilla ensimmäisen edukseen. Toisen latasi varmasti RNK:n verkkoon Ilari.

Pisteet tästä kamppailusta numeroin 9-5 ja voitto katkaisi pitkän tappioputken. Häviön opettelu on joskus tärkeää ja hyödyllistä, mutta tämä vaihde voi jäädä ns. "päälle". Tästä kurimuksesta pääseminen on hankalaa. Voitto alla hyvä suunnata ensi lauantaina länsirannikolle Ässien vieraaksi. Porilaiset johtavat sarjaa, joten luvassa on "ruuhkaa maalilla".