lauantaina, helmikuuta 02, 2013

Kiekkosarjojen pyörteissä


Nelonen Pro-kanavan ilmainen viikonloppu mahdollisti UrhoTV:n SM-liigan lisäksi NHL- ja Allsvenskan-sarjojen seuraamisen. Näitä kaikkia tuli siis lauantaina katsottua ja ehdoton huippu - näin suomalaisittain - oli ottelu Minnesota Wilds - Anaheim Ducks.

Kyseinen peli tarjosi monelta kantilta ainutlaatuisia hetkiä. Olihan kentällä vastakkain Saku ja Mikko Koivu, sekä mukana tämän hetken suurin suomalainen jääkiekkoilija Teemu Selänne. Kun tähän lisätään vielä nuori, aloitteleva kaksikko - Mikael Granlund ja Sami Vatanen - alkaa paketti olla kasassa. Sokerina pohjalla Wildin maalia vartioiva Niklas Backstrom.

Ottelulähetykset ovat huippuluokkaa, kuva laadukas ja kaikki toimii selostusta myöden. Ei ihme, että penkkijääkiekkoilija haluaa maksaa näistä kanavista itsensä kipeäksi. Niin minäkin tekisin, jos olisi aikaa katsella, valvoa öisin ja irtonaista rahaa millä kustantaa.

Peli oli juuri niin hieno kuin saattoi odottaa, vaikka Wilds olikin sangen vaisu ja selkeä vastaantulija tässä kamppailussa. Sen sijaan Ducks painoi päälle Teemu Selänteen johdolla, joka teki ottelussa tehot 0+3 ja antoi kaksi uskomattoman hienoa maalisyöttöä.

Selostajan sanoja lainatakseni "42-vuotias nuorukainen" voi jatkaa huippujäillä vielä pitkään. Joka viikko ennätykset rapisee ja luistin kulkee. Missä on Teemun rajat?

Buffalo Sabres - Montreal Canadians 0-4  2nd

Ei kommentteja: