maanantaina, huhtikuuta 08, 2013

Kauden lopun merkit


Kiekkokausi lähestyy loppuaan kun varustekoppia tyhjennetään hallin sulkemisen koittaessa. Tesoman halli menee tulevalla viikolla remonttiin ja ovet siis suljetaan. Koppi tyjennettiin varusteista ja viimeiset piirrot jäihin tämän kauden osalta piirretään ensi viikolla muissa halleissa.

Tappara Forum matkasi vielä kauden päätteeksi viikonlopun turnaukseen Ahvenenmaalle. Tästä linkistä löytyy turnauksen kattavat tilastot. Vuotta vanhempien turnaus (-97) meni ensimmäisenä päivänä hienosti, mutta finaaleissa joukkue joutui ottamaan muutaman takaiskun.

Poika toi tuliaisina kahden maalin tehot, turnauksen nelostilan jäähypörssissä ja onetimerissa poikki rusahtaneen mailan. Kaksi samanlaista mailaa jo hajonnut alle kuukaudessa. Pakko uskoa, ei ne kestä.




Edit: lisätty mailakuva.

2 kommenttia:

/mek kirjoitti...

Mikas maila on ollut kaytossa? Ainoat huonot kokemukset meilla on (junnumailoissa) Warriorista josta alkoi nahka kuoriutumaan heti ekan treenin jalkeen.

Vaihtoivat toki uuteen, mutta kun siinakin kavi samalla tavalla niin merkki muuttui.

Jan kirjoitti...

Bauer One.9 Ensimmäinen maila kesti tasan 29 päivää. Varsi poikki ja takuuna tuli uusi. Se ei kestänyt sitäkään ja sama vaiva. Molemmat meni peleissä. Lisäsin muuten kuvan...

Sinänsä tuo Bauer on kevyt ja toimiva maila (ja kallis). Laukauskin on lähtenyt sillä hyvin. Käytössä oli INT-koko. Nyt on pakko siirtyä SENIOR-mailoihin joissa paksumpi varsi. Junnulla alkaa olla kokoa ja voimaa...

Edellinen maila oli hankittu syksyllä. Warrior Widow. Sekään ei montaa kuukautta kestänyt. Lapa alkoi rutisemaan ja lopulta meni halki.

Kyllä noiden kalliiden ja kevyiden mailojen pitäisi kestää käyttöä paremmin. Polkupyörissä kun paino kevenee ja hinta kasvaa, niin vehkeet kestävät vaikka mitä. Ne mallit on nimenomaan tarkoitettu kilpakäyttöön, jossa käyttö ja olosuhteet on kovemmat kuin työmatkoilla.

Ehkä jatkossa on pakko siirtyä budjettilinjalle ja ostaa nippu halpamailoja. Hajottakoon niitä vaikka kaks kertaa kuussa. Budjetti ei kestä jos menee 160 euron maila kerran kuussa.