sunnuntaina, huhtikuuta 07, 2013

Elämä on helppoa nykyään


Kalenteriin vapautui mahdollisuus osallistua keväiseen jääkiekon playoff-huumaan Isomäen hallissa lauantaina. Kävin siis läheisen ostoskeskuksen Lippu-palvelun tiskillä jo tiistaiaamuna kysymässä miten liput vapautuvat myyntiin. Ennakkotieto oli kello 12 ja tämä vahvistettiin.

Palasin siis myyntipaikalle hyvissä ajoin, eli varttia vaille H-hetkeä. Olin sangen hämmästynyt, sillä olin ainoana paikalla. Ja vielä merkillisemmäksi muuttui, kun myyjä samantien avasi koneensa ja kysyi mille paikoille lippu otetaan.

Kerroin toiveeni, lippu tulostui, suoritin maksun, kiitin ja poistuin paikalta. Miten tämä nyt näin helposti kävi? Ei syntynyt suuria tarinoita jonotuksesta ja lipun ostamisen tuskasta. Elämä on mennyt helpoksi.

Toista oli vuonna 2006 kun Ässät oli edellisen kerran pyrkimässä finaaliin. Tässä ensimmäinen tarina, jonka jäljiltä käsiin ei jäänyt mitään. Toisella kertaa mentiin ihan tiskille jonottamaan ja lopulta irtosi lippu Isomäen seisomakatsomoon. Ovatko ajat muuttuneet, vai onko jääkiekon suosio laskenut? Vaikea arvoida.

Ei kommentteja: