sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2007

Divarikierros

Kesäloma innoitti divarikierrokselle ja matkalla kassiin eksyi Huovisen, Chandlerin ja muutaman muun opuksen lisäksi yksi jääkiekkokirjakin. Pelastusarmeijan kirppis halusi luopua kirjasta muutamalla eurolla.

Kevään puhutuin ja seuratuin jääkiekkoilija on varmasti ollut Teemu Selänne. Tähän saumaan oli mielenkiintoista hankkia jo vuonna 1993 ilmestynyt kirja. Perspektiiviä...

Lukukokemus on vielä edessä, mutta viimeisillä sivuilla mietitään mahdollisuuksia Stanley Cupin voittamiseen. Kirjoittajaisä ei varmaan tuolloin voinut kuvitella että sen saavuttamiseen menee 15 vuotta.

Teemu harrasti nuorena myös yleisurheilua ja jalkapalloa. Näyttää palkintolistalla olevan jääpalloturnauksenkin parhaan pelaajan palkinto vuonna 1983 Porissa. Monipuolinen lahjakkuus.

Kirjan antiin palataan kunhan se on luettu ja maisteltu. Kesän säät näyttävät jatkuvan sateisina, joten luultavasti lukuhetkille löytyy aikaa. Ja tämän voi päättää kirjan loppusanoihin: Go For It! Moni varmaan ymmärtää mitä ollaan jahtaamassa...

( Photo by JSS © 2007 )

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin Porissa touhutaan
http://www.porinassat.fi/patajunnuareena.htm

Jan kirjoitti...

Hieno homma!

Toivottavasti projekti saa siivet alleen ja halli toteutuu. Erityisesti tässä on merkille pantavaa lasten, nuorten ja harrastepuolen tarpeiden korostus.