maanantaina, heinäkuuta 30, 2007

Sorsia ja pyörähuoltoa

Bremen on aloittanut kesäloman jälkeen melko vauhdikkaasti. Tänään oli jo viikon sisällä neljännet harjoitukset ja huomenna alkaa kaupparien kausi, joten tapahtumia riittää.

Pojat vetivät täydet 90 minuutin harjoitukset - kokonainen peliaika siis. Sama kesto tuli viikon pitkälle lenkille, jonka pyyhkäisin samaan aikaan Härmälän puiston maisemissa.

Paikalliset sorsat pyörivät jaloissa ja kivet tunkivat kenkään jopa niin, että kymmenen tyhjennyskertaa taisi tulla koko lenkin aikana. Oliko ne kivet siellä tossun kätköissä jo valmiiksi, vai mistä ne ilmestyi? Lenkkipolku ei ole edes kovin sorainen.

Menohaluja löytyi tänään kiitettävästi ja Polar piipitti jatkuvasti kun sykkeet nousi yli rajan. Välillä piti pistää kävelyksi koska tarkoitus oli edetä hitaalla tahdilla ja pitkään. Vauhdin hillitseminen on joskus vaikeaa. Siksi tuo "piippari" onkin apuna.

Tulipa lenkillä korjattu yksi polkupyöräkin. Jos sen pojan isä lukee tätä, niin ketjuja voisi vähän kiristää. Avata takapyörän pultit, vetää rengasta taaksepäin ja pultit uudelleen kiinni. Noin löysät ketjut ei pysy rattailla kovin pitkään. Poika ei osaa itse niitä pistää paikoilleen. On vielä niin nuori - nääs...

( Photos by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: