sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Ruohokenttä tämäkin...

Varastossa lojunut vanha ruohomatto sai uutta käyttöä kun pojalle iski ratagolfkuume. Kivillä, hyppyreillä ja putkilla sai kotipihaan muuntuvan yhdeksänreikäisen radan. Ei ihan yllä Pyynikin ratojen tasolle, mutta pelaaminen ei maksa mitään.

Aukko mattoon tehtiin ensin selvittämällä mikä on golfreiän virallinen halkaisija. Se on muuten 4 ja 1/4 tuumaa - eli 108 mm. Pojalle tuli tutuksi mikä oikein onkaan se halkaisija ja säde - ja miten harppia käytetään. Myös ratojen suunnittelussa sai kehittää tietynlaista luovuuttaan.

Kavereita on käynyt kokeilemassa ja naapurissa sijaitseva "oikea" golfrata ruokkii lisää intoa. Lähimmillään kentältä eksyneitä palloja on löytynyt kymmenen metrin päästä kotipihaa. Ja vähän kauempaa enemmänkin - lähipihojen pojat tietää...

Ai niin... se Koo-Veen lajien määrä on tasan kymmenen - kuten Jiri tällä kertaa fiksuna ja nopeana tiesi. Palkintona lähtee tällä kertaa vain kunniaa ja linkki tähän... josta voitte seurata mitä tapahtumia ja yllättäviä käänteitä sisältyy aktiivisen harrastajakiekkoilijan elämään.

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: