tiistaina, lokakuuta 28, 2008

Elämää fanilipun läpi

Kauden ensimmäinen liigapeli tuli katsastettua livenä vasta tiistaina, kun Ässät saapui Tapparan vieraaksi. Joona kannusti kotijoukkuetta ja minä tasapuolisesti molempia.

Väki oli vähissä ja Ässiltäkin puuttui iso perinteinen huutosakki. TV-peli varmaan jätti osan katsojista kotiin, mutta muutenkin tunnelma oli aavistuksen vaisuhko. Mitä on tapahtunut liigalle?

Erikoista oli sekin, että jo hallin pihalla lyötiin kaksi ilmaista pääsylippua käteen. Uusi liigan käytäntö? Saa jatkua ja ihan hyviltä paikoiltakin olivat, joten kiitokset Tapparan hierojille...

Tapparavisio näytti ennen pelin alkua valotaululla piirroshahmoin pokeripeliä jossa patapaitainen peluri löi neljä ässää pöytään - ja hihasta putosi vielä muutama. Lopuksi patapeluri joutui syömään korttinsa tapparapelurin vahtiessa vierellä.

Ässät on tällä kaudella vienyt jo Ilveksen päänahan Hakametsässä ja nyt oli toisen tamperelaisen legendaarisen seuran vuoro nöyrtyä. Illan oikeassa pokeripelissä niitä Ässiä oli täyskäsi joka kentälliseen ja maalissa Jokeri voittoa varmistamassa.

Nyt ei katsomossa auttanut mikään muu, kuin katsella peliä fanilipun läpi. Ainakin Joonan kommenttien mukaan elämä näytti näin ruusuisemmalta. Ottakaamme tämä siis tavaksi tappion hetkellä - elämää fanilipun läpi.

( Photo by JSS © 2008 )

Ei kommentteja: