torstaina, lokakuuta 23, 2008

Nimi lehteen!

Hämeen alueen 98-kiekkojunnut ovat nyt päässeet lehteen, kun Kiekkolehti julkaisee uusimmassa numerossaan ensimmäisten kierrosten tulokset ja sarjataulukot. Otteluselostukset, maalintekijät ja kuvat otteluista vielä puuttuvat tässä vaiheessa kiakkouraa, mutta ehkä isompiakin juttuja vielä nähdään joskus - vuosien päästä. Kuka sitten näistä pojista onkaan vielä pelihommissa mukana silloin?

Jotain silti tarjoaa tämäkin blogi tähän puutteeseen - jo nyt. Viipale sieltä ja toinen täältä junnujen elämää. Jos haluaa palan poimia noukkimatta, kääntämättä, liian vakavasti vääntämättä - ymmärtäen viihteen ja sen sisään rakennetun asian ytimen - voi löytää jotain uutta näkökulmaa asiaan. Asialinjakin enemmän kysymyksiä herättävä, kuin vastauksia tarjoileva.

Jo vuodesta 2005...

( Päivän hauskin uutisotsikko? Nykänen vaihtaa seuraa. Ei sitä miltä näyttää. Tällä kertaa vaihtuu hiihtoseura - ei Mervi vaan Puijo. )

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkialla muualla suomessa on -98 jääkiekkoseurojen/joukkueiden aluesarjojen sarjataulukko liiton sivustolla, PAITSI LÄNSIRANNIKON. Ollaan poikkeus ja ehkä tässä on jotain "salailua" ilmassa, yhdenvertaisuuden nimissä, tässä avoimuuden ja asioiden vapaan tiedottamisen luvatussa maassa.
(Perustelaan pelaajien liikkumisella ylemmän ja alemman sarjan A/AA/AAA välillä.) Päätös on länsirannikon sarjajuokkueiden yhteinen joten kunnioitetaan sitä.

Miltei päivittäin voi lukea jostain Porin alueen julkaisusta miten kenenkin mielestä Porilainen juniorijääkiekko on voimissaan kuin "äiti Venäjä" ennen hajoamistaan (lainaus eräästä kirjoituksesta).

Edelleenkin kaivattaisiin päätöstä jolla saataisiin Poriin 2:den kentän halli jossa voisi juniorijoukkueet järjestää esim. turnauksia. Porissa kuulopuheiden mukaan turnaus järjestys oikeus C-junnuilla ja siitä vanhemmilla ??? Mutta näillä mennään mitä on annettu. On vähennetty joukkueiden jääaikaa porissa seuraavalla viikolla jos sitä on itse hankittu porin ulkopuolelta. Kummallista kannustamista ?

Terveiset Porista

Jan kirjoitti...

Kiitos kommentista. Mukava kuulla Länsirannikon kuulumisia.

Jääaika ja sen jakaminen tuntuu olevan kiistakapula monessakin kaupungissa. Jos sitä ei ole riittävästi niin ainakin sen jakamisesta halukkaille syntyy keskustelua.

Näinä aikoina kannattaisi kiekkokaupungeissa ryhtyä nopeisiin toimenpiteisiin jääajan lisäämiseksi koska tarvetta tuntuu olevan. Luonnonjäistä näillä talvilla ei ole apua, joten ratkaisu voisi olla halpa tekojää ulkokaukaloihin?

Kanadassa rakennetaan tekojäätä edullisesti ja nopeasti "tekojääpalasista" jotka kasataan mille tahansa kentälle tai tyhjälle alueelle. Siihen kaukalo päälle ja koneet käyntiin. Pitkä ulkojääkausi junnuille.

Toivotaan että lähivuosina jäätilanne paranee niin Hämeessä, Länsirannikolla kuin koko maassakin. Innokkaita pelimiehiä vielä riittää ja suotakoon heille ilonsa harrastuksen parissa.

Porissa on ollut suunnitteilla uusi harjoitushalli. Mikähän lienee sen tilanne tällä hetkellä?