sunnuntaina, lokakuuta 12, 2008

Pleksit huurussa

Viikonlopun jääkiekkonäkökulma syntyi toimitsija-aition pleksien takana. Ensimmäinen havainto oli, että myös kaukalon ulkopuolella on elämää - ja kiivastahtista vielä. Kynnet lyhenevät ja hiki virtaa. Toimitsijan elämä on täynnä yllätyksiä.

Kuulutuksia ei saatu toimimaan koska mikrofonin kaapelista löytyi selvittelyn jälkeen vika. Piuha oli poikki ja päästiin yhdestä hommasta. Pelikelloa ohjaavan tietokoneohjelman kanssa oli pientä säätöä ja ensimmäisestä pöytäkirjasta tuli susi. Muuten saatiinkin hommat kohtuudella toimimaan.

Toimitsija on varmaan ainoa hallissa joka rukoilee ettei kaukalossa tapahtuisi mitään. Maalit ja jäähyt aiheuttavat kiirettä, kirjaamista ja arvailua. Kuka teki mitä ja milloin?

Pelirintamalla Tapparan pojat olivat saaneet turkulaisia vieraita. Ensimmäisessa ottelussa toimitsijoilla riitti töitä maalien lisäksi jäähyjen kirjaamisessa. Tapparan pojat kuluttivat penkkiä ja oma poikakin otti oman minuuttinsa nimikkeellä Leikkaaminen ( nro 524 Clipping ).

TPS tuli harjoitusotteluun kahdella joukkeella ja molemmissa otteluissa kotijoukkuetta vietiin urheilujuomalle. Mukava aina nähdä uutta väriä vastustajissa. Tuttuihin paikallisvastustajiin otetaan tuntumaan kun sarja käynnistyy viikon päästä. Silloin pöytäkirjoja täytellään enämpi vähempi tosissaan ja pleksien takana ovat tällä kertaa toiset miehet - hikoilemassa.

Ei kommentteja: