maanantaina, lokakuuta 20, 2008

Mikä laji, mikä joukkue?

Jalkapalloseuran päättäjäisissä jaettiin pojille palapelejä. Hienoa... mutta mitähän valmistuva kuva mahtaa esittää? Kysessä on joukkuekuva ja lajikin poikkeaa jalkapallosta. Kysymys kuuluukin: Mikä laji ja mikä joukkue? Oikea vastaaja saa kunniaa ja vain kunniaa. Vastaus näytetään kunhan Joona ehtii sijoitella 250 palaa oikeille paikoilleen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Villi veikkaukseni kohdistuu lajeista jaloimpaan, jääkiekkoon.

Joukkue taitaa olla vuoden 1995 maailmanmestaruusjoukkue. Jarmo Myllyksen ja Sami Kapasen naamoista päätellen.

Kunnia niille joille kunnia kuuluu; Timo Jutila - Never forget! :)

Jan kirjoitti...

Veikkaus osui täysin oikeaan! Luulen kuitenkin että pohjalla oli silkkaa tietoa...?

Ehkä olisi pitänyt tehdä kuvasta vielä epäselvämpi ja jättää näkyville muutama "vähemmän" tunnettu kasvo. Jamo on liian "tuttu" vaikka voitosta onkin kohta jo 20 vuotta.

Kunnia Jutille ja muille herroille. Mutta koska ja missä kisoissa saadaan seuraava palapelijoukkue? Ettei vaan tulisi pilipalijoukkue?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä siinä kärjen tuntumassa ollaan mun mielestä oltu tässä 2000 -luvulla satunnaisia haksahduksia lukuunottamatta ihan koko ajan. Joku pahuksen "voittamisen kulttuuri" tai "vain kulta kelpaa" -asenne siitä puuttuu. Ei noita hopeoiden eikä kakkossijojen määrää sitten '95 voi selittää millään.

Mestaruuskrapulankin pitäisi olla jo haihtunut. Onhan tuo nyt ihan huutava vääryys ettei Suomeen ole tuota yhtä kultaa enempää tullut.

Toivottavasti jo 2009 keväällä meillä on voittava nippu! Jostain kumman syystä jaksan aina ja ikuisesti olla toiveikas MM-kisojen aikaan. Enkä ehkä vähiten kisastudioiden tarjoilun vuoksi ;)