torstaina, lokakuuta 30, 2008

Levymolke liekeissä

Mustat iski taas Areenalla voiton kun Team Torstai kokoontui reikäpallon pariin. Menee vähitellen yksipuoliseksi. Ajoittain saatiin Valkoistenkin peli kulkemaan ja monta maalia putkeen. Senkin kamelin selkä katkesi kun maalivahti jouduttiin vaihtamaan kylmäkalleen. Se oikea joutui breikille kun jälkikasvu huusi kentän laidalta: "Iskä, nyt on vessahätä".

Tyhjennystauolle jonnekin alakerran pukukopin vessoille ja lopulta taas maalille torjumaan. Tällä kertaa levymolke sylissä. Siihen pysähtyi pahimmat kudit ja ensimmäistä kertaa oli kuulemma eloa tuossa jäykässä maalivahdissa - "puulevy liekeissä" - revittiin aiheeseen sopivat huumorit.

Ilman vaihtomiehiäkin pelattuna jalka alkoi jo kulkea edellisviikkojen taaperrukseen verrattuna. Sykemittarin pohjat pysyivät ihan kohtuullisina. Tällä kertaa ei menty kolmatta sataa. Tätä voi jo kutsua peliksi.

Ensi viikolla tulee vieraileva joukkue pelisessioon, joten silloin sitä peliä pitäisi löytyä. Viime kerralla saatiin samalta porukalta leukaan ja lujasti. Torstai on toivoa täynnä - kuten ryhmän motto kuuluu.

Ei kommentteja: