sunnuntaina, lokakuuta 19, 2008

Luolien uumenissa


Maan alla - Herwoodin kallioluolissa - pelattiin viikonloppuna Hämeen alueen ensimmäiset pelikierrokset. Tappara Salamat ja Lieskat astuivat kaukaloon ja pelejä värittivät lukuisat maalit sekä jäähyt, joita luonnollisesti näin kauden alussa tulee ehkä esiintymään enemmän kuin sarjan edetessä.

E-juniorien otteluissa tuomitsevat tällä kaudella viralliset tuomarit, jotka tuovat ryhtiä pelitapahtumiin. Kaikki menee niin kuin pitääkin ja suukopu jää pois. Tai sitten lisääntyy - aika näyttää.

Käsitykseni mukaan joukkueilla pitäisi olla käytössä hihanauhat erottamaan peliketjut toisistaan. Jostain syystä niitä ei kaikissa peleissä näkynyt. Syytä tähän ei kannata kuin arvailla?

Poika pelasi viikonlopun aikana kahdessa eri joukkueessa yhteensä neljä peliä. Yritystä ja energiaa riitti omiin ja lainapeleihin - jäähypenkkikin tuli testattua. Näissä neljässä pelissä tehtiin yhteensä 45 maalia puoleen jos toiseen, joten kovasti on toimitsijoita työllistetty.

E-98 aluesarjan tulokset ja taulukot löytyvät tämän linkin takaa, ja ensimmäisten pelien tuloksista voi mietiskellä miten tasaisia ovat sarjan joukkueet keskenään lohkon 3 osalta. Ovatko näillä numeroilla päättyvät pelit poikia parhaiten kehittäviä - niin hävinneessä kuin voittaneessakaan joukkueessa?

( Photo by JSS © 2008 )

Ei kommentteja: