lauantaina, helmikuuta 21, 2009

Ässät kävi kylässä

Koulujen talvilomat käynnistettiin Tampereella ystävyysottelulla Ässiä vastaan. Molemmista ryhmistä puolet pojista oli lomien vietossa, mutta sopivan kokoiset joukkueet oli saatu kasaan. Näillä tapahtumilla on aina paikkansa monessakin mielessä.

Toimitsija-aitiossa tehtiin hetkeä ennen pelien alkua ihmeitä ja tulostaulun ohjaus-PC nostettiin viime minuutilla käyttökuntoon. Onneksi käytössä on vanha dos-pohjainen järjestelmä, joka käynnistyy kohtuullisessa ajassa - Vista-pohjainen sytös odottaisi vieläkin järjestelmän käynnistystä?

Kaukalossa tapahtumat etenivät toimitsijakopin sutinoista huolimatta. Tappara aloitti vahvasti, painoi heti alusta alkaen kaasun pohjaan ja latoi maalin toisensa jälkeen. Ensimmäisen erän jälkeen siirryttiin tauolle 7-0 johdossa.

Koska kyseessä on laji nimeltä jääkiekko, odotettavissa on mitä tahansa. Ässät heräsi lopulta unestaan ja ryhtyi pelaamaan toisessa erässä täysin uudella sykkeellä - hyökkäsi ja laukoi maaleja. Ässien Saarikko #55 painoi ja ahersi - kuten koko muu joukkuekin.

Kolmattakin erää ehdittiin pelata puolet ajasta ennen jäävuoron loppumista. Maaleja ladottiin parisenkymmentä - kolmetoista toiseen ja seitsemän toiseen. Peli oli ajoittain hyvää ja ennen kaikkea rikkeiden osalta siistiä molemmin puolin - kuten näille kohtaamisille sopivaa onkin.

Länsirannikko tekee hyvää työtä jääkiekon parissa ja kunhan olosuhteet saadaan siellä kuntoon, tilanne varmaan paranee entisestään. Uusi harjoitushalli on varmaan toivelistalla ensimmäisenä.

Tuleva viikko vietetään talvilomilla ja tiedossa on vähemmän jääkiekkoa - ja enemmän muuta liikuntaa - ellei sitten keksitä jotain aivan muuta ohjelmaa. Työ ja koulu kuitenkin unohdetaan hetkeksi - se on varmaa.

Photos by JSS © 2009

Ei kommentteja: