tiistaina, helmikuuta 24, 2009

Talviloman luuhastelut

Loma jatkuu ja (blogi)jutut ei luista - suksi kylläkin. Lunta siis on maassa ja MM-kisoissa. Joita seurataan tuubista ja mitaleita lasketaan. Kuten myös mäkeä koska on laskiainen. Josta johtuen Joona keksi syödä laiskiaispullia.

Juha Mieto selitti aikoinaan huonosti mennyttä kisaa näin: "Ladulla oli lunta". Ilman lunta olisi varmaan koko kisa jäänyt hiihtämättä. Nyt sitä riittää Tampereellakin. Ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Pilkilläkin olisi vaihteeksi mukava käydä. Kairaa ei tosin ulkovarastosta enää löydy. Paljon muuta kylläkin. Pitäisi sekin varasto taas siivota - ja pilata loma?

Loma siis jatkuu jäällä, ladulla ja ilmassa - jossa lentää valkoinen pallo. Täynnä pieniä kuoppia jotka saavat sen lentämään vauhdilla kohti hallin takapressua. Viisas insinööri on pallon joskus keksinyt, kuten myös ne parikymmentä (?) mailaa joilla voi sitä palloa eteenpäin sohia. Swingiä, chippiä ja puttia käyttämällä pallo kulkee kun toiset insinöörit sitä lyö. Hallissa. Urheilu on nykyaikana yhtä hallia - ilman niitä pelit ei mene putkeen - paitsi hiihto.

Lopuksi vielä asiallista asiaa. Hs.fi uutisoi Aleksander Ovetskinin maalia hienoksi, joten piti tämä oikein tutkia Youtubesta. Taitaa pelurin nimi saada ylisanat virtaamaan. Useamman kelailun jälkeenkään en ymmärrä hehkutusta. Kari Makkonen teki aikoinaan vastaavanlaisen maalin - maila vaan oli yhdessä kädessä. Sanon että se oli hienompi.

No niin. Syntyihän se lopulta. (Blogi)juttu.

Ei kommentteja: