maanantaina, helmikuuta 02, 2009

Positiivinen ote

Paluu arkeen. Uusi viikko työn ja harrastusten parissa. Kaiken ei silti tarvitse olla "sitäsamaa". Harmaan puurtamisen ja rutiinin sijasta tai niiden tilalle voi tulla positiivinen, raikas tuulahdus. Pieniä hetkiä elämässä?

Jos harjoitusten jälkeen kopista tulee ensimmäinen ohjaaja innoissaan ja kehuu harjoituksia, poikia ja yleistä tunnelmaa, voi aavistella jo jotain. Kun vielä pojistakin hehkuu innostuksen polte - josta kotona pojan määrittely harjoituksista: Loistavat - alkaa kuvio hahmottua.

Jos vielä katsomossakin vanhemmista tuntuu, että harjoituksissa oli tänään jotain maagista, yksinkertaisen sujuvaa ja mukanaan vievää otetta, paletti on selvä. Tänään tasojäillä ryhmä kakkosen harjoitukset nyt vaan lähtivät lentoon ja liitivät loppuun asti kuin uljas kotka korkeuteen.

Kupletin säveltäjä ja kapellimestari saapui käytävälle "vain hommansa" hoitaneena, mutta totuus on paljon enemmän. Jame oli tänään illan sankari, joka johti orkesterinsa huippusuoritukseen ja millä tavalla. Palaset putoilivat paikoilleen ja muodostui kirkas kuva siitä, mitä ollaan tekemässä, mihin pyrkimässä ja mikä on jutun juoni.

Näitä arjen sankareita tarvitaan ja heitä meidän on kiittäminen. Kiitos Jame! Tällä jokaisen osa-alueen positiivisella paketilla ei voi epäonnistua. Tämän vuoksi me hallilla jaksamme kulkea. Yksi Tapparan juniorihistorian legendaarisimmista harjoituksista on pidetty. Olkoon tämä kirjoitus kunnia sille ja tuleville vastaaville harjoituksille.

Sentteri 2.2.2009 klo 17:30-18:30 E98 Ryhmä 2

Ei kommentteja: