lauantaina, helmikuuta 14, 2009

Lämäreitä golfmailalla

Perjantai 13. päivä sujuteltiin läpi ilman omakohtaista epäonnea. Ylöjärvellä oli Volvo luistellut perä edellä ojan lumipenkkaan. Ukkojen kiekkotohinoissa maalivahti sai ilmassa lentävän mailan kaulaansa. Aina siis sattuu ja tapahtuu, mutta tuskinpa vain tänä kyseisenä "epäonnen päivänä".

Kiekkoharjoituksiin löytyi hyvä valmistautumiskeino. Tunti ja vartti golfkoulua - lyöntejä, kikkoja, harjoituksia. Sieltä suoraan jäille ja koskaan ei ole kädet olleet näin "auki" ja toimineet hyvin. Löytyi muutenkin sopiva "valvetila" peliin heti alusta alkaen.

Golfriennoissakin paineltiin menemään "lämäreitä" - tosin golfmailalla. Alakäsi puoleen väliin vartta ja palloja matkaan. Harjoituksella haettiin tuntumaa suuntaukseen - jotta pallot lähtevät suoraan ja kiertoa ei esiinny - sekä keskityttiin etujalan toimintaan tukijana. Mukavaa se oli "paiskoa" palloja 50 metristä hallin takapressuun.

Vasurina on aina oma ongelmansa sisäistää annettuja ohjeita. Kaikki pitää aina "kääntää" - eli kun puhutaan oikeasta jalasta, se tarkoittaakin omalla kohdallani vasenta jalkaa. Golfin pelaajista noin 2% lyö vasemmalta puolelta.

"Ukkolätkään" löytyi tänään vuoden paras osanotto. Molemmille puolille kaksi kentällistä, joten vaihdot helpottuvat ja pelikin ( ehkä ) paranee. Toivottavasti hyvä tahti jatkuu lopputalven. Joona oli junnujen harjoituksissa samaan aikaan Hakametsässä ja kotona tuli kommenttia: "Tosi hyvät harjoitukset".

Taas selvittiin siitä. Perjantai 13. päivä on ohi.

Ei kommentteja: