lauantaina, syyskuuta 18, 2010

Totaalinen suoritus

Soneran UrhoTV Total on nyt tehnyt sen, mitä jokainen kiekkofani on jo vuosia halunnut. Pääset valitsemaan ja katsomaan oman joukkueesi pelit koko kauden ajalta. Kaksi kierrosta on takana ja homma toimii. Tämä kaikki vielä kohtuulliseen hintaan - tosin vain jos olet Soneran laajakaista-asiakas. Ainahan voi vaihtaa - ja sitähän Sonera hakee.

Torstai ei aluksi hyvää lupaillut, sillä ohjelmaopas antoi näkyville tiedot vain neljästä ottelusta. Kaikki kuusi kuitenkin näkyivät kun H-hetki koitti. Ennakkotietojen puute, sekä muutamat pienet kauneusvirheet kertovat alun hankaluudesta. Selostusten äänitaso eri kanavilla poikkesi suuresti toisistaan - Raumalta ei saatu kuin pientä pihinää ja vahvistimesta oli säädettävä lukemat -20. Seuraavalla kerralla kanavaa kääntäessä naapurikin ponnahti sohvaltaan.

Lukko-Ässät-pelistä puuttui myös pelikello ja kuvan tasossa oli pientä poikkeamaa hallista riippuen, mutta UrhoTV Totalin esiinmarssi oli totaalinen voitto. Tällä konseptilla jääkiekon katselun suosio tulee kääntymään nousuun ja se on plussaa lajille. Kalliiden kanavapakettihirviöiden uumenissa vähäisin ottelumäärin esitettynä laji kuin laji näivettyy ja jää pienten joukkojen herkuksi.

Paljon, usein, kaikille ja halvalla... siinä on resepti.

Ei kommentteja: